Wednesday, 27 April 2011

sahabat

yaya sasa asya tehah eiyda nyoh kioh jaja 

adakah kite akan berkawan sampai mati?
adakah kamu semua akan melupakan aku suatu hari nanti?
adakah kite akan bersatu jika becana berlaku dalam perhubungan kiter ini?
adakah kite semua setia pada janji persahabatan kite semua?
adakah akan ada perbezaan untuk menjarakkan kite?
whether we will be friends until death?
Are you all will forget me one day?
whether we will be united if the Disaster occurred in our relationship?
whether we are all faithful to the promise of friendship we all?
there would be no difference to separate us?



aku takut akan kehilangan kamu semua.......

LoVe oR No LoVe???

still tidak boleh melupakan abdul hakim 
tetap merindui dia..
siapa dia dihati aku sebenarnya ??
adakah dia racun dan penawar bagiku ..
ya Allah tunjukkan la jalan bagaimana harus ku jalani kehidupan aku sekarang ini dan masa yang akan datang..  adakah aku patut melupakannya atau adakah patut aku mencintai nya...

cerita giler 1

mama : aishah eh mg nie bile nok reti bahase hah...umor tu dekat 21 doh tapi perangai cam budak 12 tahun .tmpat tidur dok reti nok kemas ,bagun tidur lewat .. piyer la nok wak bini kalo gnie dop besor langsung perangai or.. mg tahu dop mama letih or sewa kdai ma kn byor api  air umoh pun mama kena bayor...mama letih orrr....acu mg mikir gop mase depan mg  skit...n bla bla bla 


aishah : mama nok suh aishah matang senang jew ma anto aishah jepun ...lpas tu aishah cari tok laki then aishah matang r hahaha


mama : **tidak berkata apa tapi menhadiahkan rotan sbnyak 3 kali dibelakang badan ku ......

sahabat

amat merinduimu awok2 lcbunge

yaya sasa asya tehah nyoh kioh jajaeiyda

dop sabor rase nok jumpe semua semula ...jom kiter masuk ting4 mula nok......ting5 aku tak boh sbab ade spm ekpun hahaha

berkhayal

mama boleh tak hantar aishah ke jepun ....cuz aishah ada date ngan akanishi jin pada sabtu nie dan kamenashi kazuya pada selasa dan rabu please .......duit aishah tak cukup la nak naik flight .. mama tolong tangungkan ok....
then mesti mama cakap cam nie kan..........ayoh derah2 siap kiter gie anto aishah nie dekat hospital sakit jiwa sebab kerje dia nie mengelamum jew derah la ayoh wey............hahahaha

LoVe oR No LoVe???

sudah seminggu tidak berjumpa abdul hakim...mungkin dia busy mugkin dia tak perlukan aku lagi.....aku dah besar jadi tak boleh fikir negatif ...just fikir positif kalau tak aku down hehehe

abdul hakim  i really miss u ....n always love you.....hahahahaha **muaaaaaaaaah**
abdul hakim 
hoping for new hope


p/s keep it real

want kissing both of you **muaaaaaaaaaaaaaah**
blushing**

really want to do this ....
p/s : hhahaha now i'm mature hahahaha

passionate

hot and sexy dance .....


   hot move.................



  sexy flex body..........

Saturday, 23 April 2011

young sis









eia omar<3<3
**cute
**mature
**have sexy eye
**very good style
**honest
**sincere
**truthful
**open-hearted
**loving 
**humane
**kindly
**extensive
**attractive
**personable

balqis abd rahman
**glamorous
**good looking
**elegant
**pretty
**lovely
**honest
**spoiled
**sincere
**kindly
mayang sarinan
**good looking 
**spoiled
**friendly
**easy to sulk
**headstrong
**honest





<3<3 lots of love <3<3


Friday, 22 April 2011

jom belajar cakap jepun

saya suka awak           
Watashi wa anata o aishite
selamat pagi
Ohayƍ
selamat petang
Anzen'na yoru
selamat malam
Oyasumi
sedap
Oishii
lepak
Hangu
 i want sleep with  both of you <3

your sexy eye make me crazy  :p




i love akame ..

i really die hard fan both of you 
kamenashi kazuya 
akanishi jin

Thursday, 21 April 2011

LoVe oR No LoVe???

skang nie pukul 3.33pm ... difikiran aku skang nie hanya ader satu nama jew abdul hakim... kenapa aku rindu sangat kat dia dia nie......... biase nya aku rindu jugak tapi tak de la samapai cam nie .. nie cam dah nak meroyan dah rasenya nie ......mgkin sebab semlm dia dtg tapi dia tak singgah kat kedai ak..takkan dia merajuk lagi pasal tak nak belikan dia kasut pekwin tu... wey abdul haim aku rindu ko sangat nie ...mintak2 la ko datang kat kdai aku ptg nie bleh tgok muka ko pun jadilah ....bleh gak lpas rindu org cakap ...tapi kan kalo dengar suara dan dapa berborak ngan ko sekali lg best huhuhuhu .... abdul hakim aku rindu dan sayng ko sangat2 tak penah aku buat perangai cam gnie tau..........aku rindu sayang abdul hakim <3<3<3

Tuesday, 19 April 2011

love love on dreaming

love jpop
love akame
love KAT TUN
love yamapi
love japan
love kamenashi kazuya
love koki
love ueda
love akanishi jin
love shun oguri
love jdramazone
love ikuta toma

Friday, 15 April 2011

kawan..

:) saya sayang kawan saya lebih dari saya sayang diri saya <3 




**yaya** sasa** asya**tehah** kioh** nyoh** eiyda**jaja**

LoVe oR No LoVe???

abdul hakim mintak aku suruh beli kan dia kasut pekwin sempena bfday dia yg ke 21 ......tapi ak rasa ak tak patut beli la kasut tu kat dia cuz hubungan ak ngan dia tak lebih dari tepuk sebelah tangan (aku yg tukang tepuk tu)..korang rase patut ke aku beli kasut pekwin tu kat dia???...jumaat 15april ..dia bleh merajuk plak ngan aku cuz ak tak layan, dia ajak ak pg beli kasut pekwin tu kat kasut you tgnu...ak bukan tak layan tapi transport tak de cuz ayah aku pakai keta g mancing ngan adk2 ak.. tak kan nak cakap tak bley plak kat ayah ak nak pakai keta tu....ak masej dia,tak balas ...aku call plak lam kul 9.30 mlm ajak g kfc ngan abang amir dia tak nak .. dia cakap mg kuar r ngan abg mg orh aku nok duk umoh jew ..kedai kasut tutup mase gnie ... buruk btol la kalo abdul hakim nie merajuk kan .....................aku jadi cam pelik jew ngan abdul hakim nie??? sebenarnya abdul hakim nie syang tak kat ak hah........................abdul hakim ooooo abdul hakim tak kira la apa2 pun hati ak still sayng ko(ak muka tak malu kan ..tak pe la)

Wednesday, 13 April 2011

LoVe oR No LoVe???

624 masej ader kat phone abdul hakim...tapi kenapa ak rase cam sakit hati jew ....adakah sbb dia tak kasi ak baca ..ataupun aku cemburu????
ak jadi sakit hati ... mula la ak nak marah2 argh!!!!!!!!!!! asal ko buat gini arh!!!!!! 
sakit hati ak bodoh ....

Sunday, 10 April 2011

Abdul hakim ..........

l.o.v.e

beginning are usually scary and endings are usually sad, but its everything in between that makes it all worth living ..

LoVe oR No LoVe???

abdul hakim oooo abdul hakim  aku pelik ngan heran  r ngan ko asal ko selalu buat aku sakit hati....salah ke kalau aku nak sayang ko lebih dari seorg kawan .... ko tk terima aku lgsung tak kisah jnji ko tak marah...tapi yang ak peliknya kalo ko tak suka atau tak sayang aku asl ko layan aku cam ko dah mmg sayang sangat kat aku ....asalnya aku rasa cam aku nie perasan sorg  tapi perbuatan ko menyebabkan ramai member ak syak wasangka....(member  aku ada tnya asal ko salam ngan akim cium tangan dia tak marah pun..? )
dulu mase ko keje ngan aku ko selalu la ugut ak .. kalo aku buat ko marah ko tak nak datang kerje la nak berhnti la....sekarang dah berhenti pun ko ugut gak lagi cakap kalo aku buat perangai ko tak nak datng dah kat kedai ak tapi sampai arinie ko still datang gak ag...abdul hakim oo abdul hakim sekarang aku da bercelaru memikirkan pasal ko pasal ak yang 100% perasan sorang ke ta nie?? seriously aku mmg dah 101% sayang kat ko ....ko marah pun boleh buat aku senyum....cam ner kalo satu hari nant ko betul2 tinggal ak?? :( :( mesti aku sedih giler kan tapi bff aku ade cakap ko akan bahagia kalo akim bahagia ....abdul hakim oo abdul hakim ak sayang ko sesangat nie... ayah cam ner nak hilangkan perasaan sayang kat lam hati nie???????

Wednesday, 6 April 2011

LoVe oR No LoVe???

abdul hakim ooo abdul hakim ko tau tak yang aku giler2 sayang kat ko ....aku tau la yang ko tak syang ak tak cinta ak .. tapi cara ko layan ak tu menyebabkan ak salah faham kat ko...ko layan aku nie macam la aku nie makwe ko ,sedangkan bila ak tanya ko jawab tak sayng tak cinta .. tapi kalo ak buat perkara yang ko tak suka mula la ko merajuk cam ko nie boyfrenz ak ....sah sah lah bila ko merajuk ak akn pg pujuk  cuz ak dah 100% sayng ko cam boyfrenz ak... aduyaii pening2....rajin2 tu perasaan sakit hati ader gak kat ko nie bila aku dah sayang ko mula la buat bodoh cam ak nie tak wujud ... tapi bila aku buat endah tak endah hari2 la ko datang kedai aku cakap ko sakit kepala la tak larat la mcm2 la ko nie....aduyaiiii pening double2 peninig ak ngan ko ...sampai ak nak cari boyfrenz lain pun aku taknak ...yela ngan perangai ko cam nie ... hari2 ak duk fikir hal ko jew .............

love

love u a**** ha***.......

l.i.f.e.



the purpose of life is to live it, to taste experience to the utmost, to reach out eagerly and without fear for newer and richer experience .

Sunday, 3 April 2011

petua berkawan.....



  • Faham each other.. important thing ni taw.. difficult if tak faham siapa kawan kita... dari itu, faham each other...

  • Can accept jokes or prank... adat bile berkawan... sometimes ada jokes or pranks yang kasar, so kena terima... selagi ia tak menjatuhkan maruah diri dan keluarga....

  • Open minded.... when kita open minded, mudah kawan nak berbual, bercerita, bergosip and what so everla.....

  • Jangan terlalu mulut laser.... yeee.. sometimes mulut laser diperlukan.... untuk memberi peringatan... or nasihat... but dont too much... in this group mulut paling laser of course Puan Sri.... wakkakkakakaka

  • Respect each other... important thing also.... kalau kita tak reti nak hormat orang and how orang nak hormat kita balik....

  • Sincere and honest to each other.... kenalah selalu jujur n ikhlas....

  • Ada bila diperlukan...... ok sometimes doesnt mean untuk jadi kawan yang baik... when ur fren needs you... kita kena jumpa dia... ikut kesesuaian... sometimes boleh jugak talk over the phone kan?... sometimes dalam cara macam nih pun boleh membuatkan kawan rasa kita ada bila diperlukan....

  • Sanggup sacrifice... hurmmm jangan salah faham maksud berkorban tuh.... banyak benda yang boleh kita sacrifice.... antaranya time, telinga, buah fikiran...

  • Jangan berkira or mengungkit.... sometimes me belanja u... u belanja me... me belanja u... u belanja me... and at the end jangan mengungkit or berkira.....

  • Belajar memberi & menerima... x kesah la dari segi apa pun.. especially kata2.. bila kita boleh menerima apa je yg kwn kita ckp.. x mustahil kwn akan terima apa yg kita ckp...

  • Jangan jatuhkan air muka kengkwn.. x kesah la dari segi apa pun.. even kwn tu silap.. tegur la dgn cara berhemah.. bkn dgn cara menjatuhkan air muka dia..

  • Berterus-teranglah.. if ada prob, jgn tunggu kwn tanye baru nk cerita.. kalo rasa nk cerita.. cerita je.. sbb, if kita rasa dia kwn terbaik buat kita, dia akn lebih kecik hati bila kita x cerita perkara yg sebenar...
    p/s:petua nie sebenarnya ak copypaste jew dari blog org...tapi aku rase petua nie amat berguna terutamanya pade org yang suka berkawan cam ak nie ... jadi tak salh kalo kita ikut petua nie..
    **tehah**ato**kuyah**
    **asya**yaya**sasa**
     **jaja**nyoh**eiyda**
    luv u <3

    cakak ganu vs cakap kl

    ganu...:mung nok gie mane?
    kl.......:ko nak pergi mana?

    ganu...:rezab aku ngan awok mung.
    kl.......:geram tol la ngan korang nie .

    ganu...:mung nok makang orp?
    kl.......:ko nak makan tak?

    ganu...:berape gop nombor tepung mung ?
    kl.......:number phone ko berape ek?

    ganu...:mung duk mane?
    kl.......:ko stay mana?

    ganu...:mung anok piyer?
    kl.......:ko anak siapa?

    ganu...:nama mung piyer?
    kl.......:siapa nama ko?

    ganu...:bengong natang nie.
    kl.......:bangang tol la ko nie.

    ganu...:awok mung gie lu ekgie aku ikut
    kl.......:korang gerak lu nanti gua follow

    ganu...:bakpe mung nyibuk
    kl.......:ko nie busy body tol la

    ganu...:cakak
    kl.......:cakap

    ganu...:mung
    kl......:awak @ korang



    p/s:jom blaja cakak ganu ....



    all of u always in myheart

    nadia che alias<3<3
    asya draman<3<3
    nisa abd rahman <3<3
    tg.zakiah <3<3
    faheeda<3<3
    jaa<3<3nyoh<3<3 fatehah<3<3

    <3<3kiter<3<3

    ciri2 lelaki idaman wanita ............

    1. LELAKI YANG PRIHATIN -
    Iaitu mendengar dengan teliti apa yang kami cakap bukan dengar dengan telinga yang kembang aje..dan bukan masuk telinga kiri keluar telinga kanan; sebab cara mendengar begitulah yang biasanya mendorong kaum perempuan jadi membebel, bila dah membebel, panjanglah ceritanya, lepas tu pandai pulak nak menuduh yang kami ni dj baru thr dot fm..kesalahan sendiri tak perasan..

    2. LELAKI YANG MENJADI PENAWAR -

    Iaitu yang rajin dan pandai memberikan kata-kata keramat untuk jadi penawar hati kami; walaupun kurang rupa; tidak mengapa, yang penting kaum perempuan ni sentiasa menghadapi kemungkinan untuk ditimpa sakit dari sakit mata sampai sakit jiwa raga jadi, hatinya amat perlu dijaga; dan hanya kata-kata manis lagi betul susunan nahunya yang datang dari mulut lelaki akan menjadi penawar segala bisa.

    3. LELAKI YANG MEMBERI KEBEBASAN SEWAJARNYA -

    Kebebasan tu bukan kebebasan yang melanggar batas-batas hukum, tapi memberi kebebasan yang berupa hak . Contohnya bila berada di dalam kedai perabot, kaum perempuan berhak untuk mengangkut sebanyak mana barangan yang dikehendaki, kecuali tey kedai tu..lelaki cuma perlu senyum saja. Jika hendak melarang pun, gunakanlah suara selembut bayu.

    4. LELAKI YANG BERHATI-HATI -

    Iaitu berhati-hati dan tidak mudah-mudah saja untuk mengeluarkan kritikan terutama tentang masakan kami. Sebab... ketahuilah ye.. apabila kaum perempuan itu memasak, mereka bukanlah memasak untuk dikritik atau dikomen itu ini, kalau mereka maukan begitu, tentulah mereka memasuki peraduan masakan. Jadi.. biarkanlah mereka sendiri yang mengaku makanan itu tak sedap. Lain daripada itu, sedap tak sedap..'pulun' aje le...!!!

    5. LELAKI YANG WANGI -

    Ini adalah seimbang dengan fitrah kaum perempuan yang memang dicipta sebagai makhluk yang cenderung kepada kecantikan dan kebersihan. Oleh itu, kaum lelaki wajar memberi perhatian akan perkara ini. Jagalah fizikal anda, elakkan B.O;apalagi yang kuku berkarat dan selekeh macam pelarian tak cukup kaki. Kalau nak markah lebih tinggi, kenakan wangi-wangian selalu, mandi dan berendamlah dalam botol minyak wangi.

    6. LELAKI YANG PEMURAH -


    Dalam erti kata yang lain, lelaki yang pemurah adalah yang sentiasa rela dan redha menyerahkan wang ke tangan perempuan. Bukan untuk dikuasai, tapi inilah cara paling baik untuk kaum perempuan, terutamanya kaum isteri untuk mengawal asap rokok yang disedut suami. Paling penting langkahnya pun tidaklah terlalu panjang dan matanya pun tidaklah terlalu liar untuk memandang perempuan-perempuan lain.

    7. LELAKI YANG TIDAK KISAH -

    Iaitu lelaki yang tidak ambil kisah sangat samada kaum perempuan ni nak memasak ke, nak membasuh ke, nak mengemas atau pun tidak bila di rumah tu. Malah, lelaki yang masuk dalam kategori lelaki tidak kisah ini adalah kaum lelaki yang memberi kelonggaran sepenuhnya kepada isterinya untuk menjadikan kedai makan sebagai dapur nombor dua mereka. Itulah yang menjadi idaman ramai wanita tu..!!

    8. LELAKI YANG MEMBERI SOKONGAN PADU -

    Inilah ciri-ciri lelaki yang amat diidamkan perempuan. kongan padu mereka adalah sokongan padu yang amat padat kepada kaum perempuan untuk memanjangkan masa-masa bersidang mereka dengan teman-teman atau jiran tentangga. Apabila mereka mula bersidang, lelaki yang menyokong dengan sepenuh hati tidak sesekali akan bertindak tegas atau mengacau biarpun perut mereka waktu itu sudah berkeroncong; mereka pandai membawa diri dan perut sendiri tanpa perlu menyusahkan isteri. Sungguh bertuah siapa yang memiliki dia kan...!!

    9. LELAKI YANG CINTAKAN KEDAMAIAN -
    Apabila seseorang lelaki itu bersifat cintakan damai, maka tenanglah hidup mereka bersama wanita pilihan. Contohnya, tidaklah lagi akan kedengaran perbalahan atau undian balik kampung siapa di musim-musim raya . Lelaki begini amat memahami dan sedar bahawa isterinya telah bertungkus-lumus menjaga anak dan jaga rumah jadi, sentiasa balik kampung isteri adalah hadiah terbaik. Cukuplah setengah hari setahun aje balik kampung sendiri; daripada tak balik langsung dan daripada bergaduh beramuk...lebih baik...beralah kan..

    10. LELAKI YANG MENYERAHKAN KUASA VETONYA -

    Inilah ciri lelaki yang menjadi buruan kaum perempuan..jika mereka sanggup menyerahkan kuasa veto ke tangan wanita..mereka akan menjadi lebih macho dan hensem daripada Brat Pitt atau Nicholas Cage di mata wanita . Kuasa Veto yang diserahkan itu adalah kuasa veto untuk menentukan samada lelaki yang jadi suami mereka tu boleh pasang 2,3,4 atau tidak. Selain itu wanita juga diberi kuasa veto untuk menentukan siapa kawan-kawan suami mereka; ini untuk pastikan suami tak terikut-ikut perangai yang tak elok. Dengan kuasa veto ini juga beerti kita, kaum wanita berhak sepenuhnya untuk meminta kaum lelaki membuat karangan bertajuk "BILA DAN DI MANA SAYA BERADA HARI INI" setiap kali mereka berhadapan dengan isteri , tunangan atau kekasih mereka

    Saturday, 2 April 2011

    ciri2 wanita diminati lelaki...

    1. Jadi pendengar setia
    Lelaki suka wanita menjadi pendengar setia dan tidak suka kaum hawa yang suka membangkang.
    2. Tarikan derapan kasut
    Bunyi derapan kasut ketika berjalan juga mampu menarik perhatian lelaki.
    3. Jangan bersolek tebal
    Lelaki tidak suka jika anda memakai alat solek terlalu tebal.
    4. Ingat hari pentingnya
    Mengetahui bila hari lahirnya antara resipi penting yang perlu diketahui. Berbuatlah sesuatu untuk hari pentingnya itu.
    5. Hormatinya
    Menghormati dirinya, keluarga dan teman-teman yang rapat dengannya.
    6. Jangan terlalu kebudak-budakan
    Bersikap matang dalam tutur kata dan tingkah laku. Lelaki tidak suka wanita yang bersikap terlalu kebudak-budakan.
    7. Agresif
    Lelaki suka sikap wanita yang agresif.
    8. Jangan terlalu seronok
    Jangan terlalu seronok ketika bertemu dan berbual dengannya. Contohnya berbual terlalu lama di telefon untuk perkenalan pertama.
    9. Jangan ganas

    Jangan terlalu bersikap kelelakian dan ganas dalam pergaulan.
    10. Jangan terlalu baik
    Jangan terlalu menunjukkan bahawa kamu ini terlalu baik dan sempurna.
    11. Jangan perasan
    Jangan perasan bahawa kamu ini mempunyai paras rupa yang jelita.
    12.Sikap sederhana
    Sentiasa memegang prinsip sederhana dan tidak boros di dalam perbelanjaan.
    13. Sikap keibuan
    Bersikap keibuan adalah antara petua yang perlu dititikberatkan.
    14. Lemah-lembut
    Sentiasa bercakap lembut dengan mereka.
    15. Sensitif
    Ketahuilah mereka adalah golongan yang terlalu sensitif dan sukakan kelembutan apatah lagi daripada seorang gadis.
    16. Kenali dirinya
    Kenali siapa dirinya yang sebenar sebelum anda memulakan langkah untuk memikat.
    17. Jaga kecantikan
    Lelaki sukakan wanita yang suka menjaga kulit. Jangan biarkan wajah anda dipenuhi jerawat batu!
    18. Gaya kemas
    Aset penting bagi anda untuk memikat lelaki adalah mata, punggung dan gaya langkah yang kemas.
    19. Jangan kuno
    Jangan bersikap terlalu kuno.
    20. Sering tanya khabar
    Bertanya khabar sekurang-kurangnya dua kali seminggu supaya tali persahabatan anda dengannya tidak putus begitu saja. Mungkin suatu hari nanti sikap anda yang terlalu mengambil berat mampu menarik perhatiannya.
    21. Jujur dalam tingkah laku
    Usia dan bentuk badan bukan menjadi ukuran penting tetapi kecerdikan, kejujuran serta tingkah laku yang bersopan-santun.
    22. Suka yang beragama
    Lelaki sukakan seorang wanita yang beriman dan beragama namun begitu anda tidaklah perlu terlalu alim.
    23. Tidak mudah dipermainkan
    Menunjukkan bahawa anda bukanlah seorang gadis yang mudah dipermainkan selain tidak terlalu merengek dan mengada-ngada.
    24. Jangan tunjuk lemah
    Jangan tunjukkan kelemahan anda ketika berada di samping lelaki yang anda minati.
    25. Tunjuk matang
    Lelaki sukakan wanita yang bijaksana dan matang serta mudah diajak berbincang.
    26.Suka dimanja
    Yang paling penting, lelaki suka dimanja dengan belaian dan kata-kata romantik.
    ekin i luv u so much..<3<3
    tak de ke jantan cam nie kat malaysia ... aku nak g ngorat nie (mengatal)..
    dari ak darjh 2 lg aku dah minat ko ekin.. semua cter yg ko blakon aku mesti tgok wal hal dah 7 kali tgok mesti nak tgok gak ... ko membuatkan aku jadi tak keruan hahhahah.........
    yamapi ko membuatkan aku jadi gila ...gila kan ko .... fisrt time ak tgok ko lam drama bersiri kurosagiterus terpikat....lagu yang ko nyanyi(daite senorita) pernah jadi ringtones my sayang selama tiga bulan hihihi(tapi kini my sayang dah takde huhu)YAMASHITA TOMASHIHA aku suka tgok muka ko ...<3 u muahhh.....
    nie lagi sorg manusia yang aku minat cuz muka dia kalo tgok kan serious gler cam nak marah orang pun ader tapi kalo senyum @buat muka manje2 kiut giler geram ak nengok kalo boleh nak g cubit pipi dia nak kiss2 dahi dia .... serious laki cam nie kalo dapat mmg ak dah tak bg kuar rumah nak kurung jew lam bilik ... biar aku jew yg boleh dekat ngan dia........shun oguri i really like u ..i luv u ... <3<3 
    shun u r the tops in my heart ...
    nie lelaki yang paling kiut yang pernah aku tgok mr kamenashi kazuya ..aku minat tgok muka dia tak kira la watak ape yang dia berlakon ... dia mmg kawaiiiiiiiiiiiiiii.........kame will u mary me hihihi...<3<3


    P/s: lelaki2 yang kat atas nie membuat kan aku gembira walau aku dalam kesedihan .....mama sya nak g jepun ngan china skang jugok ...:):):)