Sunday, 9 December 2012

artis ohh public figure

ok jujur saya cakap saya nie seorg yang kpop crazy fans. saya minat kpop kes saya selalu tgok realiti tv , yg bahawa artis2x kpop jenis yang  kiut, comel, handsome , respect others people , always being bully with fans but 2,3 hari lepas saya pergi ke monsun cup n singgah jap kat banana lands because al maklum la saya ada adik kecik yang under 12 years old mmg confirm kn singgah la.. dan point utama saya create blog nie adalah  saya jatuh tertarik ngan artis malaysia **ala ala jatuh cinta pandang pertama hihhi** .. masa kat banana land artis yang ada leez af , mimi , budak kecik yg berlakon citer aji boy , amran ismail n more (sorry sbb saya kurang tahu sangat nama diorang ) ermmm kenapa saya jatuh cinta ?? sebab saya tgok diorang sebenarnya very the humble giler ... sebab diorang pergi ikut jew apa yang fans diorang nak , sampai terpaksa keluar dr pagar stage tu untuk memenuhi permintaan fans diorang untuk bergambar , alasan yang fans diorang beri adalah silau dengan background stage , walaupun diorang dah kena tarik2x tapi diorang still tersenyum.. yang menyebabkan saya berbunga lagi adalah dengan seorang artis nie artis lelaki yang bernama amran ismail kerana bg saya dia seorang yang baik , respectfully , ikut kata , handsome , and dia always berinteraksi dengan peminat contoh nya semasa dia mendendangkan lagu tangan dia akan melambai kearah peminat dan mulut dia always tersenyum kiut dan boleh menyebakan orang tertarik ... dan bagi saya dia juga seorang yang maskulin jenis lelaki yang menjaga keterampilan kerana apabila dia berpeluh dan ada peminat mengajaknya untuk bergambar dengan rasa rendah diri dia menundukkan kepala dan meminta fans dia menunggu dengan mengunakan isyarat tangan dan dia pergi mencapai beg peribadinya di tepi stage untuk memakai perfume, bagi saya tindakan dia adalah untuk menyelesakan lagi peminat untuk bergambar kan??
ermm ada lagi yang menyebabkan saya tertarik adalah rasa rendah diri dan berterima kasih dia apabila ada peminat yang sudi bergambar , kerana dia akan menyusun 10 jari dan menundukkan kepala dan berkata terima kasih apabila gambar selesai diambil.. dia juga seorang yang mengikut karenah peminat apabila ada peminat meminta dia memanggil artis yang lain untuk bergambar , dia juga berusaha untuk mendapatkan artis terbabit bg memenuhi permintaan peminat .. oleh sebab sikap yang ditonjolkan saya terfikir seketika bahawa artis kita dan artis korea tiada bezanya.. jadi tak perlulah ada yang membandingkan artis kita dan artis korea kan ???memories at banana land :)
leez af saya mimi
**still tersenyum walaupun letih melayan peminat yang ramai 

amran ismail mr aji boy saya 
** betapa jahatnya saya menyuruh amran ismail memanggil aji boy dan mendukungnya.

p/s: sebenarnya banyak lagi gambar , tapi yang saya upload nie adalah yang saya suka kerana saya ada hahahah kalo tak silap saya lebih sepuluh keping gambar yang diambil waktu tu :PNo comments:

Post a Comment